Brothers In Law by BIL Brewing
No-nonsense is what we are! Bier moet bier blijven en daar geloven we in!
Beer, brewing, bier, brouwerij, brothers, in, law, bil,
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Alle informatie over de bieren van Brothers In Law staat in onderstaande kaarten. Daarnaast hebben wij, zoals iedere familie, ook onze eigen regels en tradities. Deze ‘laws’ vind je terug op onze bierlabels.

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn wij zwagers. Met de nodige brouwkennis die Tim Freriks sinds 2011 heeft opgedaan als hoofdbrouwer, de vele proefsessies en het eindeloze fantaseren om ooit voor ons zelf te brouwen, besloten we om de daad bij het woord te voegen! Dus nu, na al het plezier dat wij hadden met het proeven van de proefbrouwsels, zijn eindelijk de bieren van Brothers In Law                         ook hier voor jou!

Wij zijn no-nonsense, net als onze bieren. We houden van experimenteren met nieuwe en oude stijlen en ingrediënten maar alleen als het bier dit toe laat, want bier moet bier blijven; ‘Tradition meets revolution’ zoals wij het noemen!

Zin in bier van Brothers In Law? Hieronder vind je een overzicht van de verkooppunten van ons bier. Interesse in het verkopen van Brothers In Law? Benader ons via de gegevens onderaan de website. Cheers!